Detail foto groot

Disclaimer

De gemeente Apeldoorn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U herkent de website van de gemeente Apeldoorn aan het logo linksboven op iedere pagina.

Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:
- de informatie op de site is correct en actueel
- we schrijven leesbaar en begrijpelijk
- voor reacties van bezoekers gelden de gemeentelijke servicenormen.

Verder mag u verwachten dat andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen door ons als nuttig zijn beoordeeld. Uiteraard kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de exacte inhoud van die websites.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Apeldoorn behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op apeldoorn.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. 

Toegankelijkheid

De gemeente Apeldoorn wil, ook via het internet, toegankelijk zijn voor iedereen en dus ook voor mensen met een handicap. De informatie en diensten die wij via de website aanbieden moeten hiervoor toegankelijk, uitwisselbaar en goed vindbaar zijn. Om dit doel te kunnen bereiken, streven wij ernaar om aan de Webrichtlijnen te voldoen. De Webrichtlijnen zijn door de landelijke overheid ontwikkeld als kwaliteitseis voor overheidswebsites. Meer informatie over deze Webrichtlijnen kunt u vinden op www.webrichtlijnen.nl.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u een fout op talent.apeldoorn.nl of ontbreekt er naar uw idee informatie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij stellen uw reactie op prijs (zie onderaan deze pagina) en doen ons best de site hiermee te verbeteren.

Reageren

Heeft u vragen of wilt u reageren op de tekst van deze disclaimer? Stuur dan graag een e-mail naar talent@apeldoorn.nl