Detail foto groot

Locatie Kinderparadijs Malkenschoten

Organisatie: Accres Apeldoorn B.V.

Kinderparadijs Malkenschoten heeft voor een ieder wat wils!
Maak kennis met de lieve, mooie en bijzondere dieren op de boerderij. Ontdek hoe leuk het is om zelf hutten te bouwen. Vind de weg in het doolhof of speel veilig in de gevarieerde speeltuinen. Volg het klim- en klauterparcours en stap in de waterfietsen! Ontdek het allemaal in dit groene park op de Veluwe!

De kleinste peuter geniet hier van de dieren op de kinderboerderij of de karpers in de vijver die zó uit de hand eten. Peuters die al wat groter zijn en kunnen lopen ontdekken al snel de speel-, doe- en bouwplekken. Voor de grotere kinderen heeft Malkenschoten een spannend klim- en klauterparcours. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote, deels overdekte horecaterras. 

Leukste Kinderuitje van Nederland
Kinderparadijs Malkenschoten is in 2010 uitgeroepen als nummer 1 van de Top 10 voor Kinderuitjes in Nederland, zowel in de categorie 'Uitjes voor ouders met kinderen' als 'Uitjes voor oma's en opa's met kinderen', bron ErOpUit.nl (initiatief van de NS). Inmiddels heeft Binky al drie keer een nominatie ontvangen als het leukste kinderuitje van Nederland. Kinderparadijs Malkenschoten was ook genomineerd voor de ToerNed Award en voor de Award van DagjeWeg.NL.

 

www.kinderparadijsmalkenschoten.nl