Detail foto groot

Locatie Berkenhove

Organisatie: Atlant

Even heerlijk bijkomen met een kop koffie in het Grand Café? Of met uw bezoek gezellig bijpraten in uw eigen appartement? Berkenhove biedt u een eigen appartement, waar u de mogelijkheid heeft om voor uzelf te zorgen of dit te laten doen door onze medewerkers. Vlakbij uw appartementencomplex vindt u de binnenstad van Apeldoorn, met theater Orpheus, gezellige winkels en het Oranjepark. Berkenhove biedt u zelfstandigheid, terwijl toch alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Praktische info over Berkenhove
Zorg bij u thuis in Berkenhove
Berkenhove is een appartementencomplex waar u als oudere kunt wonen, met of zonder persoonlijke zorg. Atlant huurt een aantal appartementen van de woningstichting en biedt u alle zorg die u normaal gesproken in een traditioneel verzorgingshuis krijgt. Belangrijk verschil is dat alle zorg bij u in uw (royale) meerkamerappartement gebeurt. Als u zelf niet in staat bent voor koffie of thee te zorgen, verzorgen wij dit graag voor u. U kunt uw warme maaltijd gebruiken in uw appartement of in ons gezellige Grand Café. Hier vindt u de folder van Berkenhove.

Informatiepunt in Berkenhove
Iedereen kan in Berkenhove terecht voor informatie over wonen, welzijn en zorg. Die informatie ligt letterlijk om de hoek, in uw wijk. U kunt er terecht op maandag- en dinsdagmorgen tussen 10.00 - 12.00 uur, en op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur. Berkenhove is verder bereikbaar via administratie.berkenhove@atlant.nl of telefoonnummer 055 - 369 44 00.

Kleinschalig wonen bij dementie
Vanuit locatie Berkenhove is voor ouderen met dementie een kleinschalige woonvorm opgestart. Deze woonvorm is gehuisvest vlakbij Berkenhove en is te vinden aan de Soerenseweg 25 (7314 CA) Apeldoorn. De locatie heet Kleinschalig Wonen Berkenhove.

Dagverzorging De Goudenregen
Ook is in Berkenhove de dagverzorging De Goudenregen ondergebracht. Deze dagverzorging is voor ouderen die behoefte hebben aan persoonlijke contacten of die hun partner/familie/mantelzorger willen ontlasten. Ook als u in lichte mate hulpbehoevend bent of vergeetachtig wordt, bent u ook welkom in De Goudenregen. Voor meer informatie kunt u ook nu contact opnemen met Bureau Zorgentree van Atlant.https://www.atlant.nl/contact/