Detail foto groot

Locatie Woonzorgcentrum De Loohof

Organisatie: Atlant

De Loohof is gevestigd in een modern gebouw, dat is herbouwd in 1998. In het woonzorgcentrum is plaats voor 79 bewoners en elke bewoner heeft zijn eigen woon-/slaapkamer met toilet en badkamer. 75 kamers in De Loohof zijn geschikt voor één persoon, twee kamers zijn bestemd voor een echtpaar. Iedere kamer heeft een TV-aansluiting en alarmering.

De Loohof bruist van de activiteiten. Om al deze activiteiten voor u overzichtelijk te maken, geven wij twee-maandelijks De Hofkrant uit. De receptie kan u dit zó toesturen, als u daar om vraagt. Zo krijgt u een goede indruk. Veel activiteiten zijn mogelijk door de grote inzet van vrijwilligers van Atlant Zorggroep.


Restaurant
De Loohof heeft ook een eigen restaurant. Daar kunt u als bewoner terecht, maar ook andere (oudere) wijkbewoners gebruiken hier regelmatig de warme maaltijd. Omdat ons woonzorgcentrum midden in de wijk staat, organiseren we af en toe een wijkbuffet. Alle wijkbewoners zijn dan van harte welkom. Speciaal daarvoor hebben wij de folder Welkom aan tafel
 

https://www.atlant.nl/wonen-bij-atlant/onze-locaties/de-loohof/