Detail foto groot

Locatie Trion

Organisatie: Philadelphia

Trion is een arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een beperking

Ben je wel eens in een hotel geweest? Daar krijgen gasten vaak zeepjes en naaigarnituur. Voor een paar hotels verzorgen wij de verpakking daarvan. Dat is een van de opdrachten die je in Trion kunt krijgen. Het is een productiebedrijf waar je een vak kunt leren.

Je hebt verschillende mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een binnen-, een buiten- en een klussendienst. De buitendienst maakt o.a. de omgeving van de ingang van een groot kantoor schoon. Ze zorgen dat het groen er goed bijstaat en onderhouden de prullenbakken en bankjes die buiten staan. Ook onderhouden ze tuinen van enkele particulieren.

De klussendienst zorgt ervoor dat de machines die we gebruiken, bijvoorbeeld bladblazers, weer gerepareerd worden als ze stuk gaan. Zij doen technisch werk in een werkplaats. De binnendienst is ook belangrijk. Zij nemen de telefoon op, maken afspraken en doen de administratie.

Bij ons komen ook leerlingen van ZMLK-scholen. Zij kunnen van dichtbij zien en voelen wat voor werkzaamheden ze leuk vinden. Sommigen van ons werken via Trion bij andere bedrijven. Bij het dierenasiel of de Gamma. Je werkt daar in een team. Wel krijg je hulp en begeleiding vanuit Trion als dat nodig is.

Niet iedereen kan zomaar bij Trion komen en onze bodywarmer dragen. Je moet wel echt je handen uit de mouwen steken en kwaliteit leveren. Net als de producten en de begeleiding: die zijn ook van hoge kwaliteit.       

www.trionapeldoorn.nl