Detail foto groot

Organisatie Atlant

Atlant staat voor wonen, zorg en welzijn. Het verhaal van ieder mens is de basis van onze dienstverlening. Mensen kunnen bij ons terecht voor advies, begeleiding en zorg. Maar ook gewoon voor een kop koffie, samen met buurtgenoten. Wij willen vooral ruimte geven: een plek om jezelf te zijn.

Wij bieden zorg in één van onze Atlanthuizen, maar ook als mensen nog thuis wonen kan Atlant zorg bieden. Atlant Zorg Thuis helpt zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Voor specialistische zorg kan ook een beroep op ons gedaan worden. Atlant is gespecialiseerd in de juiste (verpleeghuis)zorg aan patiënten met Korsakov, Huntington, dementie of CPV (Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg).

Atlant bestaat uit de verpleeghuizen Markenhof, Heemhof, Marken Haven en de woonzorgcentra Koningin Wilhelmina, Berghorst, De Loohof, Sprengenhof en Berkenhove. Vanuit deze acht locaties in Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen geven we op vele manieren kleur aan het leven van onze cliënten. Met uitstekende faciliteiten en deskundige, zorgzame medewerkers

Atlant heeft talentplekken op diverse locaties verspreid over Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen. Talentplekken zijn er in het internetcafé en het restaurant maar er zijn ook talenten nodig voor samen wandelen en het begeleiden van een koor.

 

 Locaties waar talenten aan de slag kunnen:

 - Berkenhove: Koning Lodewijklaan 387a,  7314 AZ Apeldoorn

 - Sprengenhof: Dr. Piekemalaan 33, 7339 MD Ugchelen

 - Loohof:  Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn

 - Koningin Wilhelmina: Operaplein 181,  7323 EJ Apeldoorn

 - De Berghorst: Gijsbrechtgaarde 30, 7329 CB Apeldoorn

 - Heemhof: Beatrijsgaarde 5 , 7329 BK Apeldoorn

 - Marken Haven: Kuiltjesweg 1a 7361 TC Beekbergen

 - Markenhof: Kuiltjesweg 1, 7361 TC Beekbergen

 

www.atlant.nl