Detail foto groot

Organisatie Boomkwekerij & Zorgkwekerij Menkveld

Boomkwekerij en Plantencentrum Menkveld is ook een gecertificeerde Zorgkwekerij. Wij bieden mensen met een hulpvraag een waardevolle dagtaak. De deelnemers zijn heel divers en ook de werkzaamheden worden per persoon afgestemd.

Boomkwekerij & Zorgkwekerij Menkveld is een kleinschalige zorgkwekerij en is onderdeel van onze boomkwekerij en het plantencentrum. In het buitengebied van Apeldoorn, in een zeer groenrijke omgeving kun je onze kwekerijen, kantoor, schuren en kas vinden. Iedereen maakt bij ons deel uit van een groot team dat dagelijks zorg draagt voor alle activiteiten die bij een groenbedrijf met verkooppunt komen kijken. De omgeving en sfeer zijn heel ontspannen en vertrouwd. Op deze manier kan iedereen in zijn/haar eigen tempo talenten verder ontwikkelen en het zelfvertrouwen laten opbloeien!

Wij staan klaar voor diverse doelgroepen. Dit omdat juist de variatie van mensen een topteam maakt! Iedereen heeft zijn eigen talenten en kan elkaar zo aanvullen.

De activiteiten die op een groenbedrijf moeten gebeuren zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de tuin, de kas en de kwekerijen. Ook bloemschikken, het mee helpen van planten brengen en halen, en schoonmaakwerkzaamheden in de werkruimtes zijn aan de orde. Tevens is er genoeg tijd voor een kopje koffie en een luisterend oor, of een lekkere wandeling door het bos! Kortom, elke dag zijn er nieuwe (groene) uitdagingen!

Locaties:
Zutphensestraat 285, 7325 WT  Apeldoorn.
De ligging is in het buitengebied van Apeldoorn. Tussen de A1 en A50. Gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en eventueel bus. (busstation Ecofactorij)

Website: www.boomkwekerijmenkveld.nl