Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Locatie: Diverse locaties
Organisatie: KleinGeluk

Algemeen VrijwilligerMeer informatie
  Kan niet meer op aangemeld worden!
 
Locatie-VrijwilligerMeer informatie
Vrijwilligers dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van zorg. Zij ondersteunen de medewerkers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan cliënten. Voor locatie De Veenkamp Gemzenstraat 9 Apeldoorn zijn wij op zoek naar: LOCATIEVRIJWILLIGER
 
Vrijwilligers voor de koffierondeMeer informatie
Vrijwilligers dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van zorg. Zij ondersteunen de medewerkers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan cliënten.   Voor de  locaties: De Veenkamp, Gemzenstraat 9, 7315 EL Apeldoorn, stadsdeel Noord/West De Matenhof  Warenargaarde 775, 7329 GR Apeldoorn, stadsdeel Oost Avondzon Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, stadsdeel Zuid zijn wij op zoek naar:  Vrijwilligers voor de koffieronde.  
 
Vrijwilligers ondersteuning Meer informatie
KleinGeluk biedt haar cliënten de gelegenheid om op woensdag en vrijdagochtend deel te nemen aan een “gezellig” ontbijtbuffet. Aan een sfeervol gedekte tafel kunnen 10 tot 14 cliënten genieten van een uitgebreid ontbijt met keuze uit diverse broodjes, beleg en drankjes. Voor locatie de Veenkamp, Gemzenstraat 9, 7315 EL Apeldoorn en locatie Avondzon, Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn. Zijn wij per direct opzoek naar... Vrijwilligers ondersteuning “Ontbijtbuffet”