Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Locatie: Diverse locaties
Organisatie: Atlant

Vrijwilliger in het RestaurantMeer informatie
De vrijwilliger werkt in de ‘horeca’-afdeling van een locatie.  De vrijwilliger is bekend met dit werk, of wil zich d.m.v deskundigheidsbevordering hierin bekwamen. De vrijwilliger werkt drie uur op een dag, als ondersteuning van het personeel tijdens de maaltijd.
 
Vrijwilliger Internet Meer informatie
De vrijwilliger biedt ondersteuning bij het internetgebruik van de cliënt/deelnemer. De vrijwilliger kiest voor een vast dagdeel en een vaste locatie. Medewerkers (EVV-er/activiteitenbegeleider) zorgen ervoor dat een cliënt die deel wil nemen bij de vrijwilliger aangemeld wordt.
 
winkelvrijwilligerMeer informatie
Binnen sommige locaties is een winkeltje dat een aantal dagdelen per week geopend is. Ieder dagdeel staan er twee vrijwilligers. Bewoners komen daar voor dagelijkse boodschappen als brood, beleg, melk enz.
 
Algemeen VrijwilligerMeer informatie
Werkzaamheden Het begeleiden en ondersteunen van diverse activiteiten voor en met ouderen Welke talenten vragen wij? Sociaal, om kunnen gaan met ouderen, flexibel,...
 
vrijwilliger ontmoetingsplek (Grand Café)Meer informatie
Werkzaamheden De vrijwilliger is bekend met werk in de horeca, of wil dit leren kennen. De vrijwilliger verricht de taken om hiermee...
 

1 2 3 Volgende -> Laatste ->>