Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Locatie: Het Atrium
Organisatie: Het Atrium

KookvrijwilligerMeer informatie
Hij / Zij wil zich inzetten om samen met bezoekers de kookactiviteiten verder vorm te geven. Voor de maandag en de donderdagmiddag
 
Vrijwilliger Hulp bij administratieMeer informatie
Hij / zij wil zich inzetten om formulieren in te vullen  voor en met de bezoekers van het Atrium.  
 
Gastheer / gastvrouwMeer informatie
Voorwaarden scheppen voor bezoekers om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten, informeren, doorverwijzen hulpvragers.
 
Vrijwilligers voor de Buitenspeelkast Aristotelesstraat/ZevenhuizenMeer informatie
Kinderen willen graag buiten kunnen spelen. Sommige kinderen hebben weinig tot geen speelgoed of speelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast vinden ouders van kinderen het prettig om elkaar te ontmoeten in de buurt. Om dit meer mogelijk te maken hebben bewoners en organisaties het initiatief genomen om een buitenspeelkast op te zetten bij buurtcentrum het Atrium aan de Aristotelesstraat. Voor wie is de buitenkast bedoeld? De buitenkast is er voor kinderen van 4 - 12 jaar en voor ouders van kinderen die elkaar willen ontmoeten.
 
Coördinator Buitenspeelkast Aristotelesstraat/ZevenhuizenMeer informatie
Kinderen willen graag buiten kunnen spelen. Sommige kinderen hebben weinig tot geen speelgoed of speelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast vinden ouders van kinderen het prettig om elkaar te ontmoeten in de buurt. Om dit meer mogelijk te maken hebben bewoners en organisaties het initiatief genomen om een buitenspeelkast op te zetten bij buurtcentrum het Atrium aan de Aristotelesstraat. Voor wie is de buitenspeelkast bedoeld? De buitenkast is er voor kinderen van 4- 12 jaar en voor ouders van kinderen die elkaar willen ontmoeten.
 

1 2 Volgende -> Laatste ->>