Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Gastheer / gastvrouw Het AtriumMeer informatie
Voorwaarden scheppen voor bezoekers om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten, informeren, doorverwijzen hulpvragers.
 
Bingo VrijwilligerDe WoonmensenMeer informatie
Die zich wil inzetten om de Bingo vorm te geven en tot een sociale activiteit voor de buurtbewoners te maken. Op de vrijdagavond vanaf 19 uur. starten we met de bingo. Werktijden in overleg ongeveer 4 uur per week
 
Vrijwilligers voor de Buitenspeelkast Aristotelesstraat/Zevenhuizen Het AtriumMeer informatie
Kinderen willen graag buiten kunnen spelen. Sommige kinderen hebben weinig tot geen speelgoed of speelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast vinden ouders van kinderen het prettig om elkaar te ontmoeten in de buurt. Om dit meer mogelijk te maken hebben bewoners en organisaties het initiatief genomen om een buitenspeelkast op te zetten bij buurtcentrum het Atrium aan de Aristotelesstraat. Voor wie is de buitenkast bedoeld? De buitenkast is er voor kinderen van 4 - 12 jaar en voor ouders van kinderen die elkaar willen ontmoeten.
 
Coördinator Buitenspeelkast Aristotelesstraat/Zevenhuizen Het AtriumMeer informatie
Kinderen willen graag buiten kunnen spelen. Sommige kinderen hebben weinig tot geen speelgoed of speelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast vinden ouders van kinderen het prettig om elkaar te ontmoeten in de buurt. Om dit meer mogelijk te maken hebben bewoners en organisaties het initiatief genomen om een buitenspeelkast op te zetten bij buurtcentrum het Atrium aan de Aristotelesstraat. Voor wie is de buitenspeelkast bedoeld? De buitenkast is er voor kinderen van 4- 12 jaar en voor ouders van kinderen die elkaar willen ontmoeten.
 
Assistent HovenierGemeente Apeldoorn afdeling Beheer en OnderhoudMeer informatie
Werkzaamheden Schoffelen, snoeien,  graskanten  steken, onkruid tussen de tegels verwijderen, Takken verwijderen, Egaliseren van de ondergrond bij de speeltoestellen, Eventueel  bestraten,...