Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Vrijwilliger KlussenruimteDe WoonmensenMeer informatie
Voor onze klussenruimte in de Groene Hoven (Kerschoten) zoeken wij een “handige Harry” die niet bang is voor vieze handen.
 
Receptioniste Kristal De WoonmensenMeer informatie
Het Kristal is een bijzonder gebouw in het hart van de wijk Zuidbroek. Bijzonder omdat er zoveel verschillende organisaties zo intensief samenwerken. In het Kristal bevinden zich 100 woningen en een groot aantal zorgvoorzieningen. Ook vinden er een aantal basisscholen er onderdak. Het Kristal is een wijkgerichte voorziening waar mensen elkaar op verschillende plekken ontmoeten. Bij de brasserie, op het schoolplein of bij het multifunctioneel centrum in het midden van het Kristal.
 
Gastheer / gastvrouwDe WoonmensenMeer informatie
We zien onze +Punten als een soort huiskamer voor de buurt waar buurtbewoners gezellig samen koffie drinken of meedoen aan een activiteit. De activiteiten in de +Punten worden soms door de Woonmensen georganiseerd, soms door een partner zoals Wisselwerk. Maar in de meeste gevallen organiseren de buurtbewoners zelf allerlei leuke dingen.
 
Assistent Buurt BeheerderDe WoonmensenMeer informatie
Als rechterhand van de buurtbeheerder maak je controlerondes door onze complexen. Het is een functie waarbij je de handen uit de mouwen moet steken.
 
Gastheer / gastvrouwDe WoonmensenMeer informatie
Voor onze +Punten zijn we op zoek naar een gastheer/gastvrouw die buurbewoners ontvangt, koffie zet en ondersteunt bij de activiteiten