Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Vrijwilliger 'gastvrouw/-heer'Zorggroep ApeldoornMeer informatie
Vrijwilliger ‘gastvrouw’ Op ontmoetingsplek Mandala zijn wij voor de donder- en vrijdagmiddag op zoek naar vrijwilligers die koffie/thee willen serveren.      
 
Barmedewerker per direct!GGNetMeer informatie
VACATURE BARMEDEWERKER PER DIRECT: De Wellekom is een activiteiten en arbeidsmatig centrum waar cliënten van het GGNET terrein deelnemen aan de activiteiten en werkzaamheden.
 
MaaltijdbezorgerTalma BorghMeer informatie
VACATURE MAALTIJDBEZORGER  Voor het bezorgen van de maaltijden bij de klanten thuis zijn wij op zoek naar:  Vrijwilligers
 
TuinvrijwilligerKinderopvang / BSO De HoepelMeer informatie
Algemeen: De Hoepel heeft mooie groene ‘’ontdektuinen’’, waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het onderhoud van de tuinen en het nog meer tuinieren met de kinderen, zijn taken waar de leidsters van de Hoepel te weinig tijd voor hebben en dit willen we graag invullen middels een ‘tuinvrijwilliger’.
 
Groep Assistent keuken en wasKinderopvang / BSO De HoepelMeer informatie
Algemeen: een locatie van de Hoepel heeft 3 of 4 groepen. Een belangrijk onderdeel van de dag structuur is het eten en drinken. Op drie vaste momenten op de dag hebben we deze momenten: fruitmoment in de ochtend, lunch voor de middag en drinkmoment in de namiddag. De organisatie van het gereed maken van de spullen per groep, het opruimen van de gebruikte spullen en het op orde houden van de keuken is een belangrijk onderdeel van een goed lopende dag van de groepen en heeft ook direct invloed op de kwaliteit van de opvang. Tijdens de eet- en verschoonmomenten wordt veel was gecreëerd en deze moet tijdig opgepakt worden, gewassen, gedroogd en op de juiste plek opgeborgen worden. De groep assistent keuken en was is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van dit geheel.