Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Klusser +Punt OrdenDe WoonmensenMeer informatie
Klusser +Punt Orden Wie zijn wij: Wij zijn +Punt Orden, de bruisende ontmoetingsplek die middenin de wijk Orden ligt. Wekelijks komen hier honderden mensen voor een kopje koffie, een activiteit of om samen gezellig te eten. Binnen +Punt Orden hebben we een klussenteam. Deze bestaat uit een paar kundige klussers, die allerhande klusjes doen voor mensen uit de wijk. Dat kan variëren van een gaatje in de muur boren, tot een muur verven of laminaat leggen. Alles wat in overleg acceptabel is voor beide partijen. Deze klussen komen binnen via de Nextdoor app, of via de mensen zelf.
 
Talentplek 3D PrinterPhiladelphiaMeer informatie
Visie /beschrijving organisatie: Mensen die een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving, voelen zich gewaardeerd en geaccepteerd. Zij doen mee! Daarom zet Trion met aandacht in op werk en dagbesteding die ertoe doet. Waar zowel de cliënt en zijn omgeving beter van worden. Trion is een Centrum voor werkbegeleiding voor mensen met een arbeidsbeperking die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben in de uitoefening van een werkactiviteit. Binnen Trion zijn er verschillende mogelijkheden en afdelingen waar we ons specifiek richten op ontwikkeling en toeleiding naar werk of werkbeleving. Bij Trion zijn er verschillende afdelingen waar werkzaamheden uitgevoerd worden. Werken kan zowel binnen (productie, kantine, facilitair, schoonmaak) als buiten (terreinonderhoud, facilitair, bezorgdienst, detachering bij extern bedrijf) de locatie. Wij werken met officiële jobcoaches en het UWV samen. Wij willen mensen ondersteunen in het groeien op de Participatieladder.
 
Locatie-VrijwilligerKleinGelukMeer informatie
Vrijwilligers dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van zorg. Zij ondersteunen de medewerkers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan cliënten. Voor locatie De Veenkamp Gemzenstraat 9 Apeldoorn zijn wij op zoek naar: LOCATIEVRIJWILLIGER
 
Vrijwilligers voor de koffierondeKleinGelukMeer informatie
Vrijwilligers dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van zorg. Zij ondersteunen de medewerkers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan cliënten.   Voor de  locaties: De Veenkamp, Gemzenstraat 9, 7315 EL Apeldoorn, stadsdeel Noord/West De Matenhof  Warenargaarde 775, 7329 GR Apeldoorn, stadsdeel Oost Avondzon Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, stadsdeel Zuid zijn wij op zoek naar:  Vrijwilligers voor de koffieronde.  
 
KookvrijwilligerKleinGelukMeer informatie
Voor de ontmoetingsplek in De Matenhof, Warenargaarde 775 in Apeldoorn, zijn wij op zoek naar een Kook Vrijwilliger die samen met de kok een maaltijd bereid voor mensen in de wijk.  De kookvrijwilliger kan ook mee eten.