Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Vrijwilligers voor de koffierondeKleinGelukMeer informatie
Vrijwilligers dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van zorg. Zij ondersteunen de medewerkers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan cliënten.   Voor de  locaties: De Veenkamp, Gemzenstraat 9, 7315 EL Apeldoorn, stadsdeel Noord/West De Matenhof  Warenargaarde 775, 7329 GR Apeldoorn, stadsdeel Oost Avondzon Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn, stadsdeel Zuid zijn wij op zoek naar:  Vrijwilligers voor de koffieronde.  
 
KookvrijwilligerKleinGelukMeer informatie
Voor de ontmoetingsplek in De Matenhof, Warenargaarde 775 in Apeldoorn, zijn wij op zoek naar een Kook Vrijwilliger die samen met de kok een maaltijd bereid voor mensen in de wijk.  De kookvrijwilliger kan ook mee eten.
 
Vrijwilligers ondersteuning KleinGelukMeer informatie
KleinGeluk biedt haar cliënten de gelegenheid om op woensdag en vrijdagochtend deel te nemen aan een “gezellig” ontbijtbuffet. Aan een sfeervol gedekte tafel kunnen 10 tot 14 cliënten genieten van een uitgebreid ontbijt met keuze uit diverse broodjes, beleg en drankjes. Voor locatie de Veenkamp, Gemzenstraat 9, 7315 EL Apeldoorn en locatie Avondzon, Eendenweg 50, 7331 EB Apeldoorn. Zijn wij per direct opzoek naar... Vrijwilligers ondersteuning “Ontbijtbuffet”
 
Dienstverlening: CateringKeten Catering Meer informatie
Allerhande catering werkzaamheden zoals voorbereiden lunch, hapjes en koken. Deze lunch bestaat uit diverse broodjes, soepen en snacks. Werkzaamheden die hierbij horen kunnen zijn het smeren en beleggen van broodjes, het bereiden van soepen en het bakken van snacks. Daarnaast worden er in de uitgiftebalie onder andere diverse dranken aangeboden. Als medewerker catering ga je leren hoe je veilig kan werken in de keuken en hoe je bijvoorbeeld om moet gaan met scherpe messen. Ook leer je waar je op moet letten om zo hygiënisch mogelijk te werken. En natuurlijk leer je hoe je de verschillende gerechten moet bereiden.
 
Dienstverlening: FacilitairKeten Facilitair Meer informatie
Binnen facilitair zijn er veel mogelijkheden en verschillende werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen binnen het gebouw plaats vinden of buiten op het werfterrein. Van zelfstandig werk tot samenwerken met een team en van tuinonderhoud tot schoonmaakwerkzaamheden.