Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Planner (m/v) ScootmobielpoolKeten TechniekMeer informatie
Het plannen van ritten en uitvoeren van administratieve taken rondom de scootmobielpool. Minimaal 2 dagdelen per week. Werktijden 8.00 - 12.00 uur of 12.30 - 16.30 uur.  
 
Dagbesteding maar dan vanuit een huiskamerPhiladelphiaMeer informatie
De Huuskamer is een interne dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking die wonen bij De Mercurius in Apeldoorn van Stichting Philadelphia zorg. Met name de ouder wordende cliënt vraag om een specifieke hulpvraag waar wij graag een goed dag invulling aan willen geven. De Huuskamer biedt verschillende mogelijkheden.
 
Receptie medewerker (m/v)Keten TechniekMeer informatie
Voor de Arbeidsmatige dagbesteding  Algemene Voorzieningen zoeken we iemand om onderstaande taken uit te voeren. De werktijden zijn van 8.00 - 12.00 uur  en  12.30 - 16.30 uur. Werkdagen worden per dagdeel gepland. 
 
Speelbox Vrijwilligers De WoonmensenMeer informatie
Speelbox: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur willen helpen bij de speelbox. NADERE OMSCHRIJVING Wilt u graag mensen ontmoeten, iets voor hun betekenen en helpende hand bieden? Dan is ontmoetingsplek De Groene Hoven een mooie en gezellige plek.
 
Vrijwilliger Buurt- / eetcaféDe WoonmensenMeer informatie
Wij zoeken een vrijwilliger op de donderdagavond die ons kan helpen bij de bediening en in de keuken bij het buurt- / eetcafé. NADERE OMSCHRIJVING Wilt u graag mensen ontmoeten, iets voor hun betekenen en helpende hand bieden? Dan is ontmoetingsplek De Groene Hoven een mooie en gezellige plek.