Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Speelbox Vrijwilligers De WoonmensenMeer informatie
Speelbox: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur willen helpen bij de speelbox. NADERE OMSCHRIJVING Wilt u graag mensen ontmoeten, iets voor hun betekenen en helpende hand bieden? Dan is ontmoetingsplek De Groene Hoven een mooie en gezellige plek.
 
Vrijwilliger Buurt- / eetcaféDe WoonmensenMeer informatie
Wij zoeken een vrijwilliger op de donderdagavond die ons kan helpen bij de bediening en in de keuken bij het buurt- / eetcafé. NADERE OMSCHRIJVING Wilt u graag mensen ontmoeten, iets voor hun betekenen en helpende hand bieden? Dan is ontmoetingsplek De Groene Hoven een mooie en gezellige plek.
 
Vrijwilliger Koken bij het eetcaféDe WoonmensenMeer informatie
Wij zoeken iemand die op de dinsdagmiddag en de donderdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur kan helpen met het koken en het voorbereiden hiervan voor het eetcafé. Zelf kan je gratis mee eten! NADERE OMSCHRIJVING Wilt u graag mensen ontmoeten, iets voor hun betekenen en helpende hand bieden? Dan is ontmoetingsplek De Groene Hoven een mooie en gezellige plek.
 
Vrijwilliger schoonmaak Atrium Het AtriumMeer informatie
Vrijwilliger speciaal voor de schoonmaak van bepaalde delen van het Atrium.
 
Vrijwilligers schoonmaak buitenboel Het AtriumMeer informatie
Wij zoeken een vrijwilliger of  vrijwilligers die de buitenboel schoon-en heel houden. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger 2 rechterhanden heeft en in overleg ook andere klussen kan uitvoeren.