Detail foto groot

Overzicht talentplekken

Organisatie
Naaister / CoupeuseMudantheMeer informatie
WerkzaamhedenErvaring met diverse soorten textiel, leer en stiksels, werken met een team aan collectie (s) vintage fashionWelke talenten vragen wij?Aantal...
 
ZorgvrijwilligerAtlantMeer informatie
Werkzaamheden Samen met bewoners de was verzorgen, koffie en thee zetten in de appartementen, samen boodschapjes, spelletjes e.d. doen. Welke talenten vragen...
 
Vrijwilliger in het RestaurantAtlantMeer informatie
De vrijwilliger werkt in de ‘horeca’-afdeling van een locatie.  De vrijwilliger is bekend met dit werk, of wil zich d.m.v deskundigheidsbevordering hierin bekwamen. De vrijwilliger werkt drie uur op een dag, als ondersteuning van het personeel tijdens de maaltijd.
 
Vrijwilliger Internet AtlantMeer informatie
De vrijwilliger biedt ondersteuning bij het internetgebruik van de cliënt/deelnemer. De vrijwilliger kiest voor een vast dagdeel en een vaste locatie. Medewerkers (EVV-er/activiteitenbegeleider) zorgen ervoor dat een cliënt die deel wil nemen bij de vrijwilliger aangemeld wordt.
 
winkelvrijwilligerAtlantMeer informatie
Binnen sommige locaties is een winkeltje dat een aantal dagdelen per week geopend is. Ieder dagdeel staan er twee vrijwilligers. Bewoners komen daar voor dagelijkse boodschappen als brood, beleg, melk enz.