Detail foto groot

Talentplek Medewerker PR en Communicatie

Organisatie: Stichting StadsAkkers
Locatie: Zuidbroek

Werkzaamheden

Het op de kaart zetten van StadsAkkers. Organiseren van activiteiten, meedoen aan markten en fairs, ontvangen van gasten op de akker, omgaan met kinderen en gezinnen.

Er wordt verwacht dat mensen zelfstandig naar de akker komen. ’s Ochtends worden de taken verdeeld De begeleiding door onze zorgmanager en de tuinder vindt op de akker plaats. Afhankelijk van de behoefte is de zorg en begeleiding meer of minder intensief.  We stimuleren persoonlijke groei en het versterken van vaardigheden van onze deelnemers. De begeleiding vindt plaats op de werkplek.  Er komt een mogelijkheid tot het halen van certificaten.

We gaan respectvol met elkaar om, zodat iedereen zich veilig voelt op de akker.

Welke talenten vragen wij?

Interesse in contacten met de inwoners van Apeldoorn,  creativiteit en doorzettingsvermogen.

Aantal dagdelen

Individuele mogelijkheden voor 1 tot 10 dagdelen per week.

Bijzonderheden

Bij StadsAkkers werken Talenten, vrijwilligers en stagiaires samen aan een mooi product. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Er is regelmatig tijd voor een korte pauze met koffie en thee en vaak met iets lekkers erbij. Het werken op de akker wordt elke dag verdeeld, zodat het niet saai wordt en je werkzaamheden doet, die je leuk vindt.  Ook kun je bij ons iets leren. Er zijn veel vrijwilligers, die het leuk vinden om andere mensen iets te leren.