Detail foto groot

Talentplek Gastheer/gastvrouw & Huishoudelijke dienst

Organisatie: Stichting StadsAkkers
Locatie: Zuidbroek

Samen met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen verbouwen we ons voedsel op natuurlijke wijze (zonder gifstoffen) en leveren dat aan voedselbanken, restaurants en particulieren die van lekker en gezond eten houden. Vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen met een beperking spelen dus een grote rol in het bestaan van de StadsAkkers.

Werkzaamheden

verzorgen van de koffie en thee, boodschappen doen, meehelpen bij de lunch, schoonmaken, ontvangen van gasten.

Welke talenten vragen wij?

interesse in huishoudelijk werk, goed kunnen omgaan met mensen, het scheppen van een plezierige en gezellige sfeer op de akker.

Er wordt verwacht dat mensen zelfstandig naar de akker komen. ’s Ochtends worden de taken verdeeld De begeleiding door onze zorgmanager en de tuinder vindt op de akker plaats. Afhankelijk van de behoefte is de zorg en begeleiding meer of minder intensief.  We stimuleren persoonlijke groei en het versterken van vaardigheden van onze deelnemers. De begeleiding vindt plaats op de werkplek.  Er komt een mogelijkheid tot het halen van certificaten.

We gaan respectvol met elkaar om, zodat iedereen zich veilig voelt op de akker.

Aantal dagdelen

Individuele mogelijkheden voor 1 tot 10 dagdelen per week.

Bijzonderheden

Bij StadsAkkers werken Talenten, vrijwilligers en stagiaires samen aan een mooi product. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Er is regelmatig tijd voor een korte pauze met koffie en thee en vaak met iets lekkers erbij. Het werken op de akker wordt elke dag verdeeld, zodat het niet saai wordt en je werkzaamheden doet, die je leuk vindt.  Ook kun je bij ons iets leren. Er zijn veel vrijwilligers, die het leuk vinden om andere mensen iets te leren.